Once you go black….

lamper

Lamper! Er ikke noen stor hemmelighet at jeg har slitt mye med lys i dette prosjektet. Synes det er litt vanskelig å vite hvor mye og hvor man skal ha punkt, uten at det blir for mye. Er veldig glad i rene flater og stemningslys, så det er ikke for mye hos oss hvertfall.

lamper

Når det kommer til utelys, ville jeg ha noe som var enkelt og mer moderne enn klassisk, uten at det ble veldig “fancy”. Syntes det var veldig vanskelig å velge rett og slett. Det jeg ønsket meg, fant jeg ikke som utelampe.

Vi fant alikevel disse lampene, og de falt jeg for. Senere har jeg funnet ut at vi har like på jobben min, så det kan vel være at det var derfor de ble med meg hjem. Uansett, så er jeg veldig fornøyd nå. Vi lånte med oss en type i grått og en i sink. Siden takrennene er i sink, tenkte jeg at det kanskje kune gå. Det gikk jeg meg ikke til med, så vi bestilte 8 lamper i mørkegrått.

lamper

Her har vi hengt opp lampen i grått.

Vi fikk lampene, og jeg skulle opp i huset for å montere og feste de på plass(uten å koble til), bare for å se hvordan det ble. Da ble jeg usikker, og følte det ble feil, kledingen på huset går mye i brunt og da alt annet på huset er sort, ble det liksom ikke helt rett, følte jeg.

lamper

Sprayet lampene ute, men de måtte inn for å tørke. 

Neste steg var å kjøpe malingspray, og spraye til en av lampene. Sort! Det gikk kjempebra, og nå skal alle lampene få et strøk med spray før de henges opp! Veldig fornøyd.

lamper

lamper

Veldig fornøyd med resultatet! 

Det er ikke mye 50 shades of grey her i huset, så det er nok sant som de sier: Once you go black, you never go back! Haha!

Før og etter! 

lamper lamper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *