Oppdatering: kjøkken!

kjøkken

kjøkken

hus

Kjøkkenet vårt FØR oppussing. Kjøkkenet er bak murveggen, inn første døren til høgre!

Kjøkken! Hjemmets hjerte, og det rommet i huset som jeg har tenkt mest over! I utgangspunktet handlet hele husprosjektet mitt om dette kjøkkenet, og endelig er vi i gang med monteringen!

Mye har skjedd her inne siden vi overtok, og når jeg ser tilbake på bildene, kan jeg ikke tro alt det vi har gjort! Så mye arbeid, og for en forandring.

kjøkken

kjøkken

Vi har fjernet den lille gangen til venstre og fått åpnet opp hele rommet.

kjøkken

Allerede da vi hadde fått skapene under vinduene på plass, kunne jeg se at kjøkkenet blir mer enn stort nok! (tenk at jeg var så redd for å få for lite kjøkken)

kjøkken

kjøkken

Underskap på plass. 

Jeg sier at vi skal ha øy i midten, men den henger jo fast i pipen, så i beste fall blir det en halvøy!

kjøkken

Sebastian fikser overskap og høyskap!

kjøkken

kjøkken

Det ser ut som det blir ganske likt som på planleggingsbildet mitt! 

Taket og veggene er hvite, skapene er finér og frontene er sorte. Vasken er sort, benkeplaten sort og blandebatteriet er sort.

Vi har fått opp ventilatoren i taket, tusen hjertelig takk til min snille svoger Stian, og verdens beste Einar Magne for hjelp til montering av denne! Så takknemlig for alle de snille, som stiller opp når vi trenger hjelp!

LENGE siden jeg begynte å skrive på denne posten her!!!

I mellomtiden har kjøkkenet kommet opp, og vi har flyttet inn!

Jeg tenker sjelden over at det faktisk er folk som kommer inn her for å sjekke hvordan det går, og til dere må jeg bare beklage! Ingenting har skjedd her inne siden før jul, men nå er jeg litt motivert og har kommet meg noelunde på plass i huset, så oppdateringene kommer!

Fikk tatt noen bilder nå i kveld, siden alt er svart, viser detaljene litt dårlig, men her er ihvertfall resultatet!

Halvøyen, men krakken til Elise på plass! Hun elsker å stå her å se på når vi lager mat, eller baker på øyen!

Vi mangler litt lys over øyen og vi har ikke helt fått alt på plass, men jeg bare elsker kjøkkenet mitt! Alt har blitt akkurat slik som jeg ønsket, og det fungerer veldig bra! Veldig mye benkeplass, rett og slett helt fantastisk!

Ha en fortsatt flott kveld!

4 Comments

  1. Linda

    Fyttigrisen alse, d e heilt rått! Knallfint! 🙂 🙂 Eg ville o ha svart kjøken i huset, men blei nerstemt… :/ Trege mg iheel.

    • bykajagun

      Tusen takk Linda! Ja eg e kjempefornøyd med kjøkkenet. Og det e ikkje såååå svart heller, når alt e på plass så legge du kje meir merke te det enn et kvitt! 😀 Va skeptiske eg o, men glad eg vågte. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *