Røyningsbu

røyningsbu

Helg, ukens høydepunkt og kvalitetstid med familien. Sebastian prioriterer hver ledige stund han har til å jobbe i huset, så da er det ekstra viktig for meg og barna å aktivisere oss og finne på noe gøy! Fikk med oss mamma og mitt tantebarn, Ronja også i dag, så det var ekstra gøy!

røyningsbu

røyningsbu

Denne lørdagen gikk turen til Røyningsbu. Jeg har vært der en gang før, og jeg ble skikkelig imponert. Fantastisk plass. Flott natur og fjellagshytten ligger rett ved et vatn, brygge og mye sitteplasser gir god stemning. Spennende for barna å utforske og leke.

røyningsbu

Vi kjørte til Sandve, og tok av veien ved Lie. Kjørte et godt stykke opp en grusvei, og parkerte på parkeringsplass.

røyningsbu

røyningsbu

Følger enkelt skilting til Røyningsbu. Veldig vått og sorpete sti, så anbefaler støvler eller gore-tex om du skal gå her.

røyningsbu

Denne turen ble i lengste laget for de minste barna, så jeg gikk tilbake til bilen, mens min mor tok barna med seg og gikk til Mjåvatn, hvor jeg plukket dem opp. Det er halvparten så langt.

røyningsbu

røyningsbu

Skal du gå med barn anbefaler jeg at du kjører opp til demningen ved Mjåvatn. Da tar du av til venstre når du kommer til Sandhåland(fra Åkra). Kjører så videre inn og tar av til høyre, følg skilting til Mjåvatn. Deretter er det en veldig lang kjøretur på grusvei, men når du kommer til demningen er det stor parkeringsplass, og godt med skilter hvor du skal gå!

Ønsker du mer detaljert kart og forklaring på hvor du kan gå fra, kan du se det her.

røyningsbu

røyningsbu

røyningsbu

Barna koste seg og utforsket området. Jeg og mamma koste oss i solen. Neste gang tar vi med grillmat, og flere familiemedlemmer!

På fremsiden av hytten finner du telltur-koden. Denne turen gir 10 poeng. På siden av hytten ved terrassen, finner du også en postkasse, her kan du skrive deg inn i besøkboken.

røyningsbu

Anbefaler alle å ta denne turen, og legger du til turen på en søndag, er hytta åpen, og kanskje du kan få kjøpt deg noen vafler med noe godt på også!

GOD TUR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *