Sjokolademuffins, oreocupcakes og badeutfordring!

I dag starta dagen min med bakedag, et par skjokoladekaker, sjokolademuffins, oreocupcakes og badeutfordring. Oreocupcakes kommer det oppskrift på senere i dag!

sjokolademuffins

 

Frokosten min i dag, sjokolademuffins og kaffe mocca! Helt greit å unne seg litt ekstra på en grå dag som dette!

oreocupcakes

 

Bakte også et parti med oreocupcakes! Disse skal pyntes og oppskrift kommer på bloggen senere i dag når jeg er ferdig på jobb! Disse ble da også lunsjen min! Koser meg skikkelig i dag! Blir nok også kvelds etter at de er fedig pyntet! tihi!

badeselfie

 

Jeg var så heldig å bli utfordret av Håvard på facebook i går, så da måtte jeg jo ta den, så bading ble det etter at jeg var ferdig å bake! Kaldt, men friskt, så hoppet liksågreit uti 2 ganger! Om det ikke var godt for noe, har vi iallefall klart å samle inn litt penger til kreftforeningen!

Håper aller har en flott onsdag!

Badehilsen fra Kaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *