Søndagsmodus

Denne uken har vært travel. Syke barn, teste nye oppskrifter, badeutfordringer, baking, blogging,mann som leser til eksamen, og til slutt festing på lørdagen! I dag har jeg vært i skikkelig søndagsmodus! Fikk alikevel laget pizzahorn og pizzaboller. Middag måtte vi jo ha!

Jeg fikk meg statistikk på bloggen den 1 mai og det er så utrolig gøy å følge med på hvor mange som er innom, fra forskjellige land, og ikke minst hvilke innlegg som er mest populære. Siden 1. mai har jeg fått 4042 visninger på siden min! Kjempestolt er jeg over at det er så mange som vil inn å lese hos meg hver eneste dag.

Nå blir det film og videre søndagskos her. I morgen begynner ny uke, mange nattevakter har jeg, noen kaker, samt bestemme meg for hva jeg skal lage/bake til 17. mai! Gleder meg!

Hva skal du bake?

Håper alle har hatt en fin uke, og flott helg! Nedenfor kommer bilder fra uken som har vært! (trykk på bilde for aktuelt innlegg)

K.

grove lefser

 

sjokolademuffins

badeutfordring

oreocupcakes

ostehorn

liverpoolkake

bringebærkrem

dåpskake

 

marengs

pizzaboller

bakehjelp

 

 

Måtte ha med et bilde av minstejenta, Elise også i dag! Hun hadde nettop stått opp og ville bli med mamma å bake. Her sitter hun å spiser blåbær, favoritten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *