Søndagstur!

tur

Jeg må bare få dele noe fra helgen vår! Lyst til å inspirere dere, og vise hvor flott familie jeg har! I helgen som var vi på familietur i skogen.

tur

Det ble kokt kaffe og egg, og den flinke søsteren min hadde laget grove polarbrød etter oppskrift her på bloggen. De ble kjempegode. Vi skjærte de i to, og delte de på midten, som et pitabrød -så passet egget perfekt nedi sammen med majones! Kjempegodt. Oppskriften finner du her. På bilde ser du søsteren min, Ida som lager til polarbrød til alle.

tur

Ikke bare har jeg en flink søster, men min flotte svigerinne Belinda hadde også bakt fra bloggen min til denne turen. Hun hadde med banankjeks med peanøtter! De var kjempegode, passet kjempegodt med noe salt i kjeksen. Hun hadde også brukt bananer om var mer modne enn de jeg brukte, så disse var søte og gode! Oppskriften på disse finner du her.

tur

Kjempekoselig dag hadde vi gjemt inni skogen, hvor de har laget til en kjempeflott camp som vi sikkert kommer til å bruke mye! På bilde fra venstre, Stian, Mamma, Ida, Mandius og Belinda.

tur

Bilde av “campen”. Min datter Elise, helt til venstre, sitter i en føyse som er laget av tau og en grein. Over skal det etterhvert ligge en presenning sånn at vi kan kose oss i høst/vinter i allslags vær.

tur

tur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minstejenta mi i bæremeis, og størstejenta mi på hjemmelaget huske i skogen!

tur

Familiebilde! 😛 Det er ikke allti så mye som skal til for å kose seg sammen på tur. Bak noe godt, boller, pizzabrød, kanelbrød, kjeks og ta med så blir det ekstra stas og da kan du tilbringe en hel ettermiddag i skogen.

God tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *