Spiselige bordkort

bordkort

Her en dag hadde jeg klubb, og bare for gøy hadde jeg lyst å lage noen bordkort. Dette er ikke vanlig, vi er ikke så høytidlige på bordplasseringen, men jeg hadde lyst å ha det litt gøy, være litt kreativ, pluss en gøyalt innlegg å ha til bloggen. Disse bordkortene kan lages i alle varianter og farger, gøyale til babyshower, bryllup, konfirmasjon, bursdag, utdrikningslag, dåp osv. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre. Jeg fikk masse ideer etter å ha laget disse hvertfall. Kjempeenkle å lage og kan lages i god tid. Anbefaler hvertfall å lage de dagen før, og ikke samme dag slik som jeg gjore i går. (Endte opp med å matte lage deig to ganger for jeg brant de første kjeksene da jeg hadde tusen andre ting å gjøre.)

Det første du må gjøre er å lage deig og steke kjeksene. Oppskrift på sugar cookies finner du her.

La de avkjøle.

bordkort

Kjevle ut marsipanen og trykk ut biter med samme utstikkere som du brukte til kjeksene. Jeg brukte spiselig lim for å feste marsipanen til kjeksen.

bordkort

Deretter trykket jeg ut navn/bokstevene i hvit marsipan. Plasser på kjeksene.

bordkort

Jeg laget to forskjellige fasonger. Syns de ble riktig så fine når alle navna kom på plass.

bordkort

Borkort plassert på tallerken.

Jeg tror jentene synes det var gøy med disse bordkortene, og jeg anbefaler virkelig å gjøre noe slikt som dette om du vil gjøre ekstra stas på noen en gang! Alle tok med seg kjeksene  hjem, og da føler du hvertfall at det blir satt pris på!

Nå er det ikke lenge til jul, og julebord, juleklubb, julemiddager står for dør. Personliggjør bordkort med bruk av pepperkaker og skriv på navn med RI. Koselig å invitere barna med på, om du skal ha familiemiddag. Lukter også helt fantastisk!

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *