Superhelt kake

avengers

For en stund siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage en Avengers kake. Jaha, hva er det? Måtte jeg spørre. Jeg har enda ikke helt forstått meg på hva det er helt, mange superhelter? Uansett så måtte jeg ty til google og søke på inspirasjon der! Og dette ble resultatet mitt! Jeg har nå funnet ut at noen av disse superheltene ikke stemmer med Avengers, men slik blir det noen ganger når man ikke vet helt hva det går i… Bursdagsbarnet ble forhåpentlig fornøyd hvertfall. Jeg får kalle det en superhelt kake i stedet!

avengers

avengers

Her har jeg først trukket kaken med en syltynt lag med ufarget marsipan. Deretter skjærte jeg ut 1/4 av hver farge som jeg har plassert på kaken.

avengers

Batman merket ble laget på denne måten. Her kan du se mer detaljert hvordan!

avengers

Slik ble det på kaken.

avengers

Kaptein Amerika motivet har jeg trykket ut med sirkler i forskjellig størrelse og en stjerne i midten.

avengers

Spiderman siden har fått spindelvev som er malt på plass. Edderkoppen kan du se her hvordan du kan lage.

avengers

Kaken sett ovenfra.

avengers

Jeg har lagt sorte biter over skillene mellom de forskjellige fargene og langs kaken nede. Hulken hånden har jeg laget helt enkelt, en klump som jeg festet 5 fingre på! Navn og alder har jeg brukt bokstavutstikkere til å lage.

Syntes kaken ble veldig søt, og det er en enkel måte å få samlet alle superheltene på en og samme kake, dersom bursdagsbarnet ikke klarer å bestemme seg!

Lykke til!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *