Syreneset Fort.

syreneset

I går gikk turen til Syreneset fort. Hadde datteren min hjemme fra barnehagen, så det måtte bli en enkel tur! Fikk fantastisk vær, så det ble en kjempeflott tur.

Kjører til Syre/Karmøy, og parkerer ved løen på markert parkeringsplass. Herfra er det lett å finne frem. Skiltet sti hvor du skal gå, og når du kommer opp i høyden ser du bunkersene på toppen. Fin vei hele veien opp, så her kan du også ha med barnevogn uten problemer. Funker også fint med joggesko!

syreneset

Et stykke på veien finner du en postkasse med gjestebok, her skriver du deg inn. Oppi postkassen finner du også en “Telltur-kode”. Ønsker du å vite mer om det, kan du lese her.

syreneset

syreneset

syreneset

Følg veien videre oppover helt til du kommer på toppen. Mye å se, og veldig spennende for barna å utforske. Ta gjerne med hodelykt eller lommelykt og la barna få gå inn i bunkersene! Like spennende hver gang vi er der!

syreneset

Solen varmet og vi hadde med oss lunsj og ull. Ble litt utforsking, butikk-lek og ikke minst kongle- og stein plukking. På veien tilbake var Elise trett og gretten, så da måtte vi underholde – gjemsel hele veien tilbake! Fungerer hver gang!

syreneset

syreneset

syreneset

Flott tur, og veldig flott sted å ta med familien. Ta med grillmat og slapp av i solen mens barna leker! Ikke minst fantastisk panorama utsikt på toppen! Må sees!

syreneset

Perfekt anledning til å øve å gå med sekk. 3 stk 1,5 liters flasker med vann oppi sekken sammen med alt det andre vi hadde med oss. Prøve å øke litt hver gang jeg går tur.

Denne turen gir 5 poeng på Telltur.no.

Anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *