Uglekake til dåp!

Denne helgen laget jeg en uglekake til en god venninne. Hun har hatt lyst på denne uglekaken lenge, og da datteren skulle døpes, passet den jo perfekt som dåpskake. Nedenfor kommer noen bilder av kaken!

Jeg har laget denne kaken før, i mange varianter og steg for steg hvordan du kan lage denne kaken selv finner du her. Jeg elsker denne kaken, jeg synes den er supersøt! Ekstra gøy er det også at det er mange som har vært innom bloggen min og laget denne kaken utifra min fremgangsmåte! Setter veldig stor pris på alle tilbakemeldinger og bilder jeg får tilsendt og blir tagget i!

Håper du lir inspirert til å lage din egen uglekake!

Lykke til!

K.

uglekake

uglekake

uglekake

uglekake

uglekake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *