Uken i bilder

I dag er det mandag! Hviledag etter arbeidshelg med lite søvn, 17 mai og kakebaking! Mandagen jobber jeg også på skobutikk, Mani. Der skal jeg i ettermiddag! Bruker ofte mandagen til å se over uken som har vært, og kikke på hvilke prosjekter jeg skal ha i uken som kommer. I morgen skal jeg bake igjen! Tantebarnet mitt Ronja fyller år, og vi skal feire henne på onsdag!

Her kommer uken som har vært i bilder. (trykker du på bildene kommer du til rett post!) Tatt fra Instagram. (kajagun)

pizzaboller

 

pizzahorn

 

hamburgerbrød

 

hamburger

 

baguetter

 

pastasalat

 

småkaker

 

småkaker

 

ri

 

ri

 

pizza

 

ariel

 

IMG_2537

IMG_2548

IMG_3470

 

IMG_3483

IMG_3482

 

 

Den siste kaken er en dåpskake som jeg bakte til en god venninne av meg! Sønnen hennes hadde dåp 18 mai og da hadde de “eames elefanten” som tema. Jeg prøvde meg på å lage to slike elefanter i marsipan, en i hvitt, som knakk -og en i svart som du ser på den øverste kaken, den knakk desverre også, så vi gikk for å ha en papp elefant på til slutt! Det nederste bilde har jeg tatt fra instagramprofilen hennes! Hun har en kjempeflott IG profil med masse flott interiør, så gjerne gå innom for å kikke på den! http://www.enjoygram.com/elisabethweltzien

Inni kaken hadde jeg i den nederste bunnen, sjokoladekake med bringebær og blåbær ostekrem. I den øverste hadde jeg sjokoladekake med sjokoladesmørkrem til barna!

Håper alle har hatt en flott uke, og er klare for å begynne på en ny! Det er hvertfall jeg!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *