Utdrikningslag!

utdrikningslag

Jeg har fått en del henvendelser av folk som har lyst til at jeg skal holde kakekurs eller “underholde” med noe kakekurs relatert i utdrikningslag! Har ikke sett muligheten til å gjøre dette før, men når en barndomsvennine sender mail å spør, og den kommende bruden i tillegg leser bloggen min, så kunne jeg ikke si nei! Det ble en veldig koselig dag, og jeg kan gjerne gjøre dette igjen.

Forloveren, Ellen, hadde lyst at vi skulle bake uglekaken. Heldigvis er dette en kake med mye detaljer, så det var lett å finne noe for alle å gjøre, slik at alle fikk delta!

Kaken hadde jeg bakt, fylt og smørt inn med smørkrem, slik at det var pyntingen som sto i fokus denne dagen!

Så skulle alle settes i arbeid! Alle fikk prøve å farge marsipanen. Bruden fikk kjevle lokk og kle inn kaken med dette. Kjempeflink, skulle tro hun hadde gjort dette mange ganger før! Pynten/ringene som skal på kaken fikk hjelperne trykke ut. Noen trykket ut blomster, laget nebb, sommerfugler, blader og greiner. Vi fikk laget sløyfe og ører! Bruden fikk montere alt pynten på plass på kaken! Mange spørsmål og skikkelig gøy når de er interesserte og vil vite. Selv om jeg ikke er noen ekspert tror jeg alikevel at de lærte noen triks for å gjøre pyntingen lettere.

utdrikningslag

Se så fantastisk flott kake! Helt imponert! 

Dette var skikkelig gøy, det er jo derfor jeg startet å blogge om dette, slik at folk enklere kan lage disse kakene hjemme selv! Veldig gøy å få være med, se på og veilede underveis! Superkoselig gjeng på en lørdags formiddag! Håper kaken smakte og at dagen ble helt fantastisk!

utdrikningslag

Fornøyd gjeng ferdige med kaken! Bruden står i midten av bildet! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *