Vassbakk & Stol kake!

vassbakkogstol

Denne uken fikk jeg en morsom utfordring! Vassbakk & Stol kake! Morro å begynne å prøve seg på disse modeleringskakene igjen, etter en veldig lang pause! Veldig gøy å lage denne kaken og synes at den ble riktig så flott!

vassbakkogstol

Kaken er sjokoladekake med oboysmørkrem. Jeg har trukket kaken i marsipan. Først et grønt lokk. Dekorerer så med asfalt og steiner rundt om på kaken. 5-tallet får plass helt fremst på kaken, og gravemaskinen får plass på toppen!

vassbakkogstol

vassbakkogstol

vassbakkogstol

Den har jeg laget i 4 deler. Lar de tørke godt før jeg setter dem sammen. For å holde delene oppe, har jeg grillpinner inni delene. Smådetaljer på plass til slutt og så er jeg fornøyd!

vassbakkogstol

Passer perfekt til både store og små maskininterresserte!

Håper du likte! Del gjerne med noen som kunne tenke seg denne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *