Vinduene i hovedetasjen!

hus

fasade

Her ser du før og etter bilder av vinduene. For en forskjell! 

Nå går det så fort i huset, at jeg nesten ikke får sove om kvelden. Tenker og tenker, det er noe med å være i denne prosessen! Gøy å komme i huset hver dag og se det som jeg hittil bare har sett for meg i hodet.

I dag hadde jammen meg nesten alle vinduene i hovedetasjen kommet på plass. Karnappen er byttet ut med 3 store vinduer, og på kjøkkenet har vi byttet ut de to gamle vinduene med 3 litt mindre! Stor forandring på utsiden av huset, og helt fantastisk på innsiden! Utsikten er jo den samme, men vi får inn mer grønt fra hagen nå.

hus

IMG_1820

vindu

Før og etter! Nå går vinduene helt ned til gulvet, og de sorte karmene rammer inn utsikten perfekt!

hus

hus

Kjøkkenvinduene før og etter! 

Dørene har også blitt plassert. En av de større forandringene vi har gjort er å åpne opp veggen mot hagen bak med dører og vinduer. Her skal vi etterhvert lage til uteplass og muligheten til å gå ut og lage oss en inne/ute stue var veldig viktig for meg! Nesten hele veggen blir i glass!

hus

hus

Dør ut til terassen over garasjen. 

vinduer

Døren ut mot hagen bak! 

hus

Døren ut mot hagen bak. Kommer også et ekstra vindu ved siden av denne, pluss et stort vindu i trappeoppgangen! 

vindu

Stuen slik den så ut før! Til venstre ser du altandør og vindu. Det har vi byttet ut med dobbeldør, og rett frem har vi satt inn dobbeldør + vindu!

vindu

Klarer du å se bort ifra rotet, så ser du dørene på hver sin side. Som den kvinnen jeg er, har jeg allerede sett for meg at hjørnet er en perfekt plass til å ha et juletre! 

Hele 2 etg er åpnet helt opp, og det føles mye større og luftigere inne i stuen nå! Ikke minst så får vi alt det grønne inn i stuen! Elsker de sorte rammene. Vi har ikke mye vegg igjen her inne nå til å henge opp bilder og pynt, men vi har da nok å se på likevel!

vindu

Vindu har også kommet inn i garderoben, gikk for et som var en del mindre, trenger plassen til garderobe, men greit med litt lys.

vindu

På soverommet har vi gått for samme størrelse vindu som de vi har i stuen. Eneste forskjell er at dette er kombi-vindu, så vi har muligheten til å åpne! Det var to vinduer, vi fjernet et, og det ble skikkelig fint med bare et stort! Masse lys, mer privat og nydelig utsikt!

vindu

Blir ikke feil å våkne opp og kikke ut på denne utsikten! 

Mangler fortsatt vindu på badet, i trappeoppgangen og i hele 1 etg! Vi skal også tette igjen et vindu i gangen nede, og få ny ytterdør! Så gleder meg til alt er på plass! Det går jo så fort, og snart er det vel klart for kledning! Spennende!

K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *