Vippefin til jul?

vippefin

Det er ikke vanlig at jeg blogger om så mye mer enn baking, men når jeg kommer over noe som jeg virkelig liker, så gjør jeg gjerne et unntak! På tirsdag var jeg på behandling hos Karmøy Hud & Fot på Åkra. Jeg farget og formet brynene mine og la på nytt vippesett.

Jeg kom til salongen etter en nattevakt med lite søvn. Jeg ble møtt av vennlige ansatte. Behagelig, beroligende musikk og en veldig avslappende stemning. Akkurat hva jeg trengte denne morgenen. Først farget og formet jeg brynene mine. Pleier å gjøre dette ved gjevne mellomrom, for å rydde opp og få mer markerte bryn.

vippefin

vippefin

Så var det vippene! Noen vil si, hva skal du med det? Du har jo så fine, fyldige og mørke vipper… Jeg er veldig heldig som har alt det, men jeg, som mange andre, er helt avhengig av maskara for å føle meg vel. Ikke sminker jeg meg noe særlig, og med disse vippene, er det null stress med “vedlikehold” om morgenen. Jeg, som er veldig B menneske, står opp om morgenen og er så å si klar nå. Det handler om å føle seg vel, og man slipper maskaragris og sort over og under øynene. For meg som jobber natt, er dette helt supert! Vippene venner man seg veldig fort til, og det føles veldig naturlig. Behandlingen var veldig behagelig, tror jeg duppet av et par ganger mens jeg lå der. Jeg har valgt lengde og bøy på vippene mine, som gir et veldig naturlig resultat. De kommer i ulike lengder, tykkelser, forskjellig bøy og assosierte farger, så du kan få de akkurat slik som du ønsker. Mitt resultat er ikke mye forskjellig enn når jeg har vanlig maskara på.

vippefin

vippefin

Resultatet er jeg veldig fornøyd med!

Ønsker du å prøve PURE LASH vippe extension koster det 1300 kr for fullt sett.

For farging og forming av bryn betaler du 300 kr.

vippefin

vippefin

Anbefaler virkelig å ta turen til KARMØY hud & fot på Åkra. Kjempegod service! Svarer også veldig utfyllende og raskt på messenger på facebooksiden deres, dersom du lurer på noe eller vil bestille time. Jeg er veldig fornøyd!

Ønsker du å lese mer om vippene, hvor lenge de holder, vedlikehold og påfyll, kan du finne informasjonen her.

vippefin

Karmøy Hud & Fot finner du på denne facebook siden, eller på telefonnr: 52 82 22 00/47465011

Flere bilder FØR/ETTER under hverandre.

vippefin

vippefin

vippefin

vippefin

vippefin

vippefin

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til kvinnen som har alt? Dette passer til både mor, kone og datter! Kjøp et gavekort, og jeg vil garantere at den som mottar gaven vil bli kjempeglad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *